Verzenden / ophalen / retourneren

Alle producten op mijn website kunnen via de webwinkel besteld worden. Je kunt kiezen voor de optie bezorgen of ophalen. Indien je kiest voor bezorgen zullen hiervoor bezorgkosten gerekend moeten worden. De bezorgkosten zijn tot het formaat van 175cm  x 78cm x 55cm en het gewicht van 30 kg, 5,95. Is het formaat groter of heeft het meubel een hoger gewicht dan heeft het de voorkeur om het meubel zelf op te halen. In overleg kan het bezorgd worden en dan zullen de bezorgkosten mede afhangen van de afstand. De levertijd zal 3/4 werkdagen zijn.

Als je kiest voor de optie ophalen, dan kun je mailen naar info@myfurniture.nl of bellen naar 06-47146216 om een afspraak te maken om het product te komen ophalen op Biezenwade 10 te Nieuwegein. Hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je het gekozen product eerst goed kunt bekijken.

RETOURNEREN

Het spreekt voor zich dat oude/ gebruikte meubels en andere accessoires al een leven achter de rug hebben. Juist dat leven geeft naar mijn mening meerwaarde. Het is daarom niet mogelijk om garantie te geven op oude producten. Over het algemeen zijn de producten in goede staat, maar ze blijven natuurlijk oud, wat wil zeggen dat ze vaak gebruikssporen hebben. Ik probeer dit zo goed mogelijk in de beschrijving van het product weer te geven. Indien een in de webwinkel gekocht product toch tegenvalt of niet aan je verwachtingen voldoet kun je dit binnen 21 dagen retourneren. Het retouradres is hetzelfde als het bezoekadres. Je ontvangt dan je aankoop bedrag binnen een week na ontvangst terug. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien je het product retourneert, kun je mij een email sturen naar info@myfurniture.nl. Je kunt ook een afspraak maken om het product zelf terug te komen brengen naar Biezenwade 10 te Nieuwegein.