Over mij

Hi, ik ben Marieke.

Mijn passie is het afstruinen van winkeltjes, markten, veilingen en boedels om leuke meubeltjes en andere mooie spullen te zoeken om je huis gezellig mee te maken. Als dochter van een antiquair heb ik de liefde voor inrichting van huis uit meegekregen. Er is zoveel moois in omloop, dus vind ik het zonde om alles nieuw te kopen! De meeste meubels knap ik op en schilder ik zodat ze weer een hippe, frisse uitstraling hebben. Sommige andere producten zijn mooi zoals ze zijn. Ik ben altijd op zoek naar leuke meubels met iets unieks. Dat kan zijn een mooie draai in de poten van een tafeltje, leuke lades van een kastje, een authentieke melkbus met zichtbare gebruikssporen etc. Het mooist vind ik het als de meubels er een beetje geleefd uitzien en na een opknapbeurt hun oude karakter houden, maar een modern tintje krijgen. En ik vind het heel leuk om modern met klassiek/ vintage te combineren.

                                  

Bijna elk product dat je op myfurniture.nl vindt, is uniek. Dat betekent dat je er soms snel bij moet zijn omdat er van bijna elk product er maar een is. Dit geldt niet voor de nieuwe meubels en accessoires.

De meeste producten kunnen verzonden worden, maar alles kan ook afgehaald worden. Het voordeel daarvan is dat je het eerst kunt zien en voelen. Je kunt ook mailen om vrijblijvend een kijkje te komen nemen naar de aanwezige producten in mijn winkeltje in Nieuwegein.                                               

 Ik hoop dat je iets leuks kunt vinden op de site en blijf myfurniture.nl in de gaten houden voor nieuwe producten.

Veel plezier met het rondstruinen!

 

 
Marieke Bontrup-Campman, 

info@myfurniture.nl

tel: 06-47146216

Bezoekadres: Biezenwade 10, 3439 NW Nieuwegein.

Rekeningnummer: NL50 INGB 0007 2821 71

 

Kvk nummer: 65766229

BTW nummer: NL176335699B01

Vestigingsadres: Notebomenlaan 105, 3582 CJ Utrecht

 

 

 

Bewaren